+31 (0)6 161616 60 info@vanmaaren.com

Deze prachtige Mercedes G400 CDI van 2006 is alles behalve standaard. Van Maaren heeft deze G Klasse volledig origineel gekocht met slechts 93 dkm. Deze G-Klasse verkeert in topconditie en betreft een liefhebbers exemplaar waar geen tweede van te vinden is.

Hij is volledig aangepakt om hem een G63/65 AMG uitstraling te geven. De voorbumper heeft een volledige facelift ondervonden van het type AMG. Er is een chromen AMG grill in gekomen. De koplampen zijn vervangen door Xenon koplampen met LED stadslichten. Onder de koplampen zijn LED strips geïnstalleerd, net als bij de originele G AMG. De knipperlichten op de motorkap zijn vervangen door gesmoked (zwarte) LED knipperlichten. De spiegelkappen zijn ook gefacelift naar het nieuwe model AMG met LED stroken erin. Om hem wat meer spierballen te geven hebben we naast de extra verbrede voorbumper ook de spatborden verbreed.

De velgen zijn nieuw van het type AMG met nieuwe Pirelli banden rondom. Tevens zijn er spoor verbreders toegepast waardoor de wielen naar buiten komen en perfect aansluiten op de verbrede spatborden. Dit geeft de G een super robuuste uitstraling.

De achterlichten zijn vervangen voor mooie heldere LED achterlichten en tevens is de wheel cover vervangen.

Het uitlaat systeem wat op deze G is geplaatst is uiterst profesioneel geïnstalleerd door Guerrilla Exhaust Systems en is vergelijkbaar met die van de AMG. Een prachtige techniek wat er niet alleen geweldig uitziet, maar ook een geweldig sound geeft. Door middel van een elektronisch klep is het geluid dankzij een afstandsbediening eenvoudig af te stellen. Zo heeft u als bestuurder het zelf in de hand of hij moet grommen als een tijger, of miauwen als een kitten.

AMG uitgevoerd

Guerrilla Exhaust Systems

Champagne pearl

Om het geheel af te maken is deze unieke G-Klasse voorzien van een wrap in de bijzondere kleur champagne roze. Een unieke kleur die vrijwel niet te zien is in het straatbeeld. Een kleur die in elke omgeving weer anders toont. Om de G wat luxe details mee te geven zijn er delen van de bumper, spiegelkappen en wheel cover bedekt met chroom goud. Dit alles is uiterst professioneel gedaan door een bedrijf met jarenlange ervaring. Tevens zijn de ramen rondom geblindeerd.

Het betreft een unieke Mercedes G-Klasse waar geen tweede van te vinden is. De reacties zijn fantastisch, het is een absolute nekkendraaier.

De Mercedes G Klasse is sinds 1979 het trotse kindje van Mercedes. De G-Klasse wordt vandaag de dag gekenmerkt door zijn klassieke uitstraling, zijn zeldzame verschijning en zijn luxueuze interieur dat niet onderdoet voor het Mercedes topklasse segment.

De G-Klasse is één van de meest waardevaste auto’s die er op dit moment te koop is. De vraag naar de G-Klasse is extreem hoog sinds de stijgende populariteit van het SUV-segment is de verkoop sterk omhoog geschoten.

Geschikt voor 9 personen!!

Let op! Deze prachtige G400 is ook volledig origineel te leveren.

67.950,- EUR excl. BTW
STAAT GESTALD EN IS BESCHIKBAAR OP IBIZA!

Neem voor meer informatie telefonisch contact op of mail naar info@vanmaaren.com

optielijst

NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol
error: Content is protected !!