+31 (0)6 161616 60 info@vanmaaren.com

Het betreft hier een one of a kind cruiser. Superlooks, perfecte afwerking en geweldige vaareigenschappen kenmerken deze Crownline 250 CR.

Deze Crownline is overgenomen van de eerste eigenaar die hier maar liefst 130.000,- euro voor betaald heeft. De trailer is volledig passend gemaakt met een kostenplaatje van circa 14.000,- euro. Hiermee is slechts een paar duizend kilometer gereden.

De Crownline heeft net iets over de 100 vaaruren en verkeerd in top conditie. De keuken, het toilet en de douche zijn nog nooit gebruikt! Het betreft hierom een uniek exemplaar.

Het ligdek achter op de boot is in meerdere standen te verstellen om zo een bank te creëren, of om er een groot ligbed van te maken. Onder het ligdek is ruimte voor o.a. boeien.

Deze luxe Crownline 250 CR is buiten voorzien van een douche en een gootsteen. Achter het stuur is plaats voor twee personen die door middel van een steun op de bank hoger kunnen zitten. Op het dek bevindt zich tevens een tweede ligbank en volop opbergruimte.

Binnen de boot is een keuken te vinden met een kookplaat, een gootsteen met kraan, en een magnetron. Ook is er een koelkast te vinden. Ook hier is weer volop opbergruimte. Het zitgedeelte is rond met een tafel in het midden. Deze is eenvoudig om te zetten naar een bed, waardoor slapen op deze boot mogelijk is. Tegenover het zitgedeelte is een tweede slaapplek waar met twee personen geslapen kan worden. Het is dus mogelijk om met 4 personen in deze boot te overnachten.

De ongebruikte wc met wastafel bevindt zich tegenover de keuken. Naast het keukenblokje is het bedieningspaneel bevestigd met alle schakelaars voor de boot. Hier is ook de radio/cd/aux speler te vinden die ook bedient kan worden van achter het stuur.

Humminbird Fishfinder

Ocean Led

Groot zonnedek

Van Maaren Style
Bij binnenkomst is deze Crownline voor bijna 25.000,- euro onder handen genomen door Van Maaren met vele aanvullende opties om deze boot uniek te maken in elk opzicht. De boot is o.a. voorzien van OceanLED verlichting. Dit zijn grote LED verstralers die onder de boot bevestigd zijn en onder water naar achteren schijnen. Deze zijn in kleur te stellen.

Tevens is er een fish finder geïnstalleerd van het bekende merk Humminbird. Eén van de meest grote en complete fish finders met kaartweergave, en side imaging. Dit geeft een rijk en gedetailleerd 180° beeld onder en naar beide zijden van de boot. Een bijzonder geavanceerd systeem dat oneindig veel mogelijkheden kent. Het interieur is door de gehele boot voorzien van LED verlichting wat de boot een super luxe uitstraling geeft. Deze is door middel van een afstandsbediening, van kleur te veranderen en te dimmen. Ook is het mogelijk het systeem een programma te laten afspelen. De Crownline is professioneel gewrapt in de kleur champagne roze.

Een unieke kleur die in elke omgeving anders toont. Afgewerkt met zwart en goud chromen details. Een lust voor het oog. Om dit alles goed te beschermen is de boot volledig in de nano coating gezet. Zowel van buiten als binnen. Dit betekend dat de boot vuil en water afstotend is. Hierdoor is het eenvoudig om de boot netjes te houden.

84.950,- EUR
STAAT GESTALD EN IS BESCHIKBAAR OP IBIZA!

Neem voor meer informatie telefonisch contact op of mail naar info@vanmaaren.com

NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol
error: Content is protected !!